A Creative Kid dobozokban minden megjelenés alkalmával más és más kreatív eszközök, játékok, hobbi termékek találhatóak, melyek egy vagy több kreatív projekt részei. Egy doboz minden esetben legalább egy kreatív projektet tartalmaz a hozzá szükséges eszközökkel együtt. A dobozok részét képezi a fentieken túl egy tájékoztató füzet, melyben az alábbiak szerepelnek: a projekt leírása, az adott témával/projekttel kapcsolatos érdekes információk a gyerekek számára, valamint további kreatív ötletek, illetve partnereinknél beváltható kuponok.

A Creative Kid ajándékdobozok 7-12 éves gyermekek számára készülnek.

A creativekid.hu weboldalon jelenleg bankkártyás, valamint Barion tárcával való fizetésre van lehetőség. Webáruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard, Maestro, Visa Classic, Visa Electron, American Express.

A pénztár oldalon a “Szállítás másik címre?” checkbox bejelölésével tetszőleges szállítási címet adhatsz meg.

A Creative Kid ajándékdobozok szállítása minden esetben ingyenes, a szállítási költséget a weboldalon feltüntetett árak már tartalmazzák.

Magyarország területén bárhova kérhető a kiszállítás. Kérjük, hogy olyan címet adj meg, ahol munkanapokon 8-17 óra között elérhető vagy.

Ha a megrendelési határidőt (a visszaszámláló jelzi a weboldalon) követő 10 napon belül nem érkezik meg a doboz, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@creativekid.hu e-mail címen és haladéktalanul intézkedni fogunk.

Természetesen van lehetőség a doboz visszaküldésére, ha nem vagy elégedett. Ebben az esetben küldj nekünk egy e-mailt a hello@creativekid.hu-ra. Kérjük, ha így döntesz, írd meg nekünk a miértet is, hogy javíthassunk szolgáltatásunkon. A lemondás részletes feltételeit az ÁSZF-ben találod.

Ha saját termékkel vagy szolgáltatással szeretnél bekerülni ajándékdobozainkba, csak írj nekünk egy e-mailt a hello@creativekid.hu-ra és hamarosan felvesszük Veled a kapcsolatot.